Gerçekten şuan kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Çoğu ticaret yaptığım kişiye önce hizmet verdim beğenmeyenlerden para dahi almadım verdiğim hizmet için. Tamam konularımı sildiniz bari reklam afişimin olduğu ana ticaret konumu bıraksaydınız. Konuyu açıyorum artık resim bile ekletmiyor. Eğer forumda fazla dürüst olduğum için iş yaparken önce işi teslim edip sonra parasını aldığım için gerçekten istenmiyorsam tamamen yasaklayın belki konusuna sivri dille yazdığım bazı kişiler sevinir. Hizmet verdiğim sektörde bile diğer benle aynı kategoride olanlarla bile ortak çalışırken gorumda kimseyle bir dersim yokken bu olayı gerçekten kendime yediremedim. Yaptığım siteme karşılık ban verecekseniz bunada razıyım. Tamam konularımı sildiniz ama gerçekten ticaret konumun 3-5 referanslı yorum varken silinmesi beni üzdü. Şu mübarek günde başka birşey demiyorum. Keşke başkalarınında aynı konuda bu şekilde silinse bende sussam ama hala forumda aynı kısımda bir sürü mükerrer konu varken neden ben? Diye soruyor insan.
@Coskun; Ben kimseye hizmet vermeden para almadım, her hizmet verdiğim insana sürekli sordum ve memnun olmadıkları takdirde para ödemek zorunda olmadıklarını her defasında söyledim.
Gorevleparakazan.com u bu siteden aldım ve devraldığımdan beri tüm kullanıcılarına bütün paralarını ödedim. Tamam 4 konu farklı zamanlarda açılmış olabilir ama her konuda kampanya yaptığım konular. Bari konular silinirken referansların olduğu konu silinmeseydi. Zaten sitemi zar zor ayakta tutuyorum gerekirse zararına iş yapıyorum ama bu durumda bu şekilde konumun silinmesi beni üzdü.