Siz niye bana saldırmaya başladınız ona anlam veremiyorum zaten de neyse
Yok ya Estağfurullah sizin script tabi ki daha kaliteli
Tema : Emin Değilim - 4
Api : 2 - 6
Ödeme : Emin Değilim - 4
Multi Dil : Emin Değilim - 2
Neyse daha fazla çocukça tartışmaya gerek yok. Özellikle discord konuşmamızdan sonra bana bi gareziniz olmadığını düşünmüştüm. Ben dost olarak görüyordum ama şimdi öğreniyorum ki hâlâ bana karşı gareziniz var.
Hayırlı satışlar, bol kazançlar dilerim.
kimseye garezimiz yok sadece çekememezliğinizi görüyoruz bazen ben çok aldırış etmiyorum sizin yaptığınız işler veya hareketlerinize seviyemde değil ancak arkadaşım görüp yazınca yorum yapmak istedim bu arada emin değilim dediklerinizin hepsinde dürüstçe evet daha iyi bir iş olmuş tebrikler demeyi bence öğrenin

Evet madem gördüklerinizi yazıyorsunuz kanıtınız da olacak. Kanıt olmadığı sürece boşa iftara atmış oluyorsunuz. Önceki mesajda ortağınız haktan bahsederken sizin böyle yapmanız bu bayram gününde gerçekten ayıp. Son kez açık konuşayım, çekememezlik yaptığım yok. Sms onay scriptini çıkarttığınızda konunuza ne kadar güzel olduğunu yazmıştım, öyle çünkü. Ama sayenizde ortaya ürün koymanın sadece kod kısmından ibaret olmadığını hatırlamış oldum.
tamam hocam haklısınız iftira zaten ben canım sıkıldıkça iftira atıp duruyorum napalım huyum böyle. bizde hizmetten kod kısmına her yerde tam destek var merak etmeyin bu arada yeni scriptimiz
KEYMASTER almak isterseniz bayrama özel indirimimiz var merak etmeyin destekten kod kısmına kadar hizmetimiz her zaman var