BBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi eğitim sopaya, kesici aletlere karşı korumaya eğitim veriyor. Adamın elinde kürek var. Mesafeli duruyor. İstediğin eğitim al. Engelleyemezsin. Eğitim ne kadar alsan bile dövüş, kavga durumunda olan psikolojik etkiyi engellemekte imkansız. En az 50 100 kavga deneyimi olan birisi olman lazım. Şok tabancası şart.
şok tabancası ise o hocam farketmez ki iyi her eline kürek alan çıksın o zaman, polis bir şekilde bunları etkisiz hale getirecek tabi ki. adam elinde kürek tutuyor diye samuray değil ya meczubun teki, Anlamadım ki polise yakın dövüş eğitimi vermenin neresi yanlış. bu eğitimi alan her fit polis bu saldırıyı rahatlıkla savuşturup o adamı etkisiz halegetirir.



ByMezarkabul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin eğitimini kimler verdi acaba merak ettim bak şimdi..
hocam mübarek bayram günü ramazandan yeni çıkmışız, gerek var mı böyle tahrik edici mesajlara, benim eğitimimi polis olan babam ve şu anda suriye ırak sınırında görevli astsubay abim verdi merak ediyorsanız söyleyeyim yinede. Ben sizin eğitiminizi kimin verdiğini hiç merak etmedim ama cevap vermenize gerek yok, hayırlı bayramlar dilerim.