BUYRAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her gün 1 ₺den hesap satış scripti açık arttırması demenizden belli ne kadar içerlendiğiniz. bu arada ticaret puanından önce sattığınız scriptlerin desteğini bence verin madem bu kadar dürüstsünüz öz eleştiride bulunayım size scriptleri tek amacınız satmak ve para kazanmak olmasın bunlardan önce insanları memnun veya mutlu etmeyi hedeflerseniz daha başarılı olabilirsiniz scripti sattıktan sonra destek vermemeniz meşhur forumda farkındasınız değil mi?
Şuan cidden şaşırdım, eğer öyle dediğiniz gibi destek vermediğim arkadaş varsa gelsin sorgusuz iade edeyim ücretini hatta o script ve sattığım scriptlerden herhangi biri hediyem olsun ona.
Böyle bir şey paylaşmam normalde fakat sms onay scripti sattığım dönemde hiçbir ticaretim olmayan, gidip farklı kişilerden aynı kategoride script almış kişilere Teamviewer ile bağlanıp ücretsiz yardımcı olduğumu hatırlıyorum.
Bu kanıya nasıl vardınız bilmiyorum fakat dediğim gibi öyle arkadaşların adlarını söylerseniz en azından kendi hatamın farkına varayım.