Env4rPasha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık olmak gerekirse ve tecrübelerinize de dayanarak büyük bir marka yaratırdım.

T-shirt baskı işini zaten biliyorsunuz. Elinizde de bir o kadar iyi bir bütçe var.

Küçük küçük minimal çalışmalar ile sosyal medyada büyük bir kisve yaratarak harika bir marka yaratabilirsiniz.

Marka yöneticisi- sosyal medya yöneticisi ve tasarımcı birisi olursa çevrenizde inanılmaz işler yapabilirsiniz
açıkçası bir dönem muhasebesinden tasarımına her şeyi kendim yaptığım için, çok fazla yoruldum ve tekstil işini risk olarak görüyorum
stok tutması, sezona göre üretim yapılması ve kitleyi oturtmak inanılmaz zor.
biraz daha fiziksel ve üretime yönelik bir şeyler yapmak istiyorum öneriniz için çok teşekkür ederim

canyaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antalyada dondurma dükkanı diye bir firma var, bayiilik veriyor mu bir zorlayın derim. Hatta bence Amerikan tarzı bir pikapla tatil yerlerine gidin bayilik alabilirseniz.
-
Araç alıp kargo firmalarıyla anlaşma işi çok revaçta bu aralar, onu da deneyebilirsiniz. Bu işi kargo firmaları - aracı firma - çalışan şeklinde yapıyorlar, gerekli deneyimi kazandıktan sonra aracı firma olmayı deneyebilirsiniz. E-ticaret yapmak yerine e-ticaret sitesi kurmak gibi olacaktır...
-
Amazon fba da hand made ürünler deneyebilirsiniz...
-
DIY Kitler deneyebilirsiniz.

biraz da kim olduğunuzla ve ne yapmak istediğinizle alakalı durumlar...
aslına bakarsanız yapmak istediğim al-sat veya perakende işinden ziyade bir şeyler üretip katkı sağlamak.
hand-made konusunda ise "laytbaks" adında bir girişimim mevcut, ondan da beklediğim dönüşü alamadım maalesef daha doğrusu tam anlamıyla ilgilenemedim.
etsy ve yurtiçi satışlarım vardı.
araç işini araştıracağım önerileriniz için çok teşekkürler.