Bende sadeliğe önem veriyorum. Şu an mobilde güzel bir görünümü var içerik girildikten sonra da bakmak isterim.
Teşekkürler hocam makale girişi yapmadan düzenlemeleri bitirmek istiyorum. Ardından makale girişi yapılacak.
iconlarda renki değil de sabit bir tarzda renkte olsa daha iyi olur ayrıca logo menüye fazla gelmiş gibi logo siteye de fazla gelmiş durumda bence genel olarak sonradan eklediğiniz içeriklerle site arasında pek bir bağlantı yok
Teşekkürler hocam.
Sitede hiçbir yer aktif değil hocam iskelet olarak iyi duruyor sadeliği severim. ancak makalelerinizi ekledikten sonra oluşan görüntüyle daha net yorum yapabiliriz. Boş ev ile eşya koyulan ev gibi düşünün
Evet hocam, dediğim gibi tamamen düzeenleyip öyle başlamak istiyoruz. Aslında deneme makaleleri ile yapıp sildik. Bizim hosumuza gitti. Tamamlandıktan sonra bir kaç makale örnegi bırakabilirim buralara. Teşekkür ederim
Güzel olmuş, minimal temalar daha iyi oluyor zaten. İçerik olsa daha net yorum yapabilirdim. Daha iyi bir logo ve slogana ihtiyacın var, yolun açık olsun.
1 günde bu kadar hocam ilerleyen zamanlarda iyileştirmeler yapılabilir. Teşekkürler.
çok güzel hocam sade olması müthiş olmuş. domainde çok güzel.
Çok teşekkürler hocam.
Cok guzel ve sade olmus hocam elinize saglik
Çok teşekkürler hocam
Güzel duruyor hocam başarılar
Teşekkür ederim hocam
Gayet sade ve kullanışlı gözüküyor. Nazar boncuğu da güzel olmuş
Nazar değmesin hocam
Üst menüyü çok beğendim

başarılı
Çok teşekkürler hocam