Merhaba arkadaşlar,

Hemen hemen 1 hafta önce satın aldığım alan adı için bir tema ayarladım. Sizce ilk izlenim nasıl ? Tema ve logo vs yorumlamanızı rica edeceğim. Daha sıfır sıte makale girişi yapmadım. Makale girişi yapıldığında ise anasayfa da yer alan son yorumlar vs makale okurken rahatsız etmemesı adına kaldırdım. Ziyaretçiler makaleye tam hakım olabilmesi için duşundum bunuda. Dediğim gibi gereksiz şeylerden kaçınmak istedim. Makale girişi yapıldığında yeniden fikirlerinizi almak da isterim. Temada ise ben sadelikten yana bir internet kullanıcısı olduğum için de sadeliğe önem verdim. Göz yormayan, gereksiz şeylerden kaçınmak istedim. Sonuç olarak seo konusunda destek verilmesini istediğim bir platform olacak. İyi veya kötü yorumlarınızı beklıyorum.

++ Bu kadar ilgi beklemiyordum arkadaşlar Temayı şuanda ücretsiz olarak paylaşma gibi bir niyetim yok maalesef. Ücretli de paylaşmayacağım tabi ki lakin ilerleyen zamanlarda kendimize bir hedef koyduk o hedefe ulaştığımızda ücretsiz olarak paylaşabiliriz. Tekrardan ilginiz için teşekkür ederim. Bu arada içerik ekleyecek bizimle bu ekibe dahil olmak isteyen arkadaşları imzamda ki konuma bekliyorum

Siteyi incelemek için tıklayın.
Saygılarımla,