Necrols adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar yazı okumak, araştırmak sizi girişim hakkında bilgilendirmez, başarılı yapmaz.

İçinizde fikir üretebilen bir yeteneğiniz var ise ve bunun başarılı olacağına kadar verebiliyorsanız zaten bitmiştir.

Örneğin ben şöyle karar veriyorum; böyle bir şey olsa ben kullanır mıydım?
cevabım evet ise başlıyorum.
Bu aslında biraz karakteristik yapıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum bazısı misal siz ben yaparım kendi kendime yetebilirim düşüncesinde olabilir , bazıları başarılı girişimcileri dinlerken okurken motive olarak yapma kararı alabilir veya bir mentör tarafından dürtülmeyi bekliyordur , ya da başarısız girişimcileri okuyarak dinleyerek hatalarını hafızasına kazıyabilir bu kişiden kişiye değişen bir özellik olduğunu düşünüyorum ama en iyisi kendi kendine yetebilmektir.

Değerli yorumunuz için teşekkürler

frkndkq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaralı bir yazı olmuş ellerinize sağlık
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
tumut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
denediğim ve başarısız oldugum girişimlere bakacak olursak, benden kaynaklananlar dışından benim dışımda gelişen olaylar daha çok etkiledi. Mesela özel el yapımı kutularımızın zamanında teslim edilememesi , enerjinin düşmesi ve fırsatların kaçması (yılbaşı ve sevgililer günü diyebilirim).
Birde içerikten yani üründen çok reklamın daha önemli oldugunu öğrendim. Sağlam 20 ürününüz olsun ürüne para yığmak yerine reklama para basmak daha verimli olduğunu öğrendim.
Son olarak doğru e ticaret bana göre en kısa zamanda en sağlam şekilde ürünü müşteriye ulaştırabiliyorsan en sağlam e ticaret o demek. Yani risksiz ürün.
Evet , oldukça haklısınız ne yazık ki drop işlemleri ile satılan ürünlerde aracı firmalar yüzünden müşteri memnuniyetsizliği yaratır ve sizin enerjinizi çalar hele ki mükemmeliyetçi bir insansınız tam bir baş belası olur.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.