evo1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Wordpress kullanmaya karar verdim. Kar amaçlı gitmeyeceğim için ve uzun yıllar kafamın rahat olması adına lisanslı sağlam bir tema satın alıp kurulum yaptırmayı düşünüyorum. İncelemelerime göre rumorroom temasında eklentiler isteklerimi fazlasıyla karşılıyor fakat hız problemi oluşuyor ilerleyen süreçte sanırım. Bu tarz problemler yaşamamak adına jannah - publisher - newspaper gibi temalar kullanacağım. Bir de geoit çok uygun fiyatlı ve kaliteli duruyor. Fakat bu aşamada wp deneyimim olmadığı için birkaç soru sormak istiyorum. Örneğin yazıdan yazıya geçme, üye puan sistemi, kişilik testleri gibi resimli testler ve puana göre sonuç çıkarma gibi eklentiler bu temalara entegre edilebilir mi ? Ayriyeten ek bir konu açmamak adına wordpress hizmeti veren arkadaşların da bu konuya yazarak veya pm atarak fiyat vermelerini rica ediyorum. Ayriyeten bu konuda deneyimli arkadaşlar daha önce hizmet aldığı kişileri etiketlerse sevinirim.

Wordpress alanında deneyimli değilim. Öğrenci olduğum için de bütçem pek yok. Bu sebepten çok soru sormuş olabilirim. Şimdiden özür diliyorum.
İlk sorunun cevabını ben vereyim o halde. Bu saydıklarının hepsini Wordpress'de yapmak mümkün. Ama bazı özellikler sadece eklenti ile olacak işler değil, temanın da bunları desteklemesi önemlidir. Örneğin yazıdan yazıya geçme özelliği gibi.