beratxt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşine aşkını bitirme. Bence bunların her biri tecrübe olmalı. Grafik çalışması isteyen kişilerin çoğu mükemmelliyetçi olur. Kendi zihninde canlandırdığının aynısını sizden beklerler. (berberden müşteri olarak bizlerin beklediği gibi.)

Bu tip durumlarda öğrenciysen başta küçük teknik olmayan basit hatalar olabilecegini ilet. Bir türlü gerisi gelir. Ders almaya bak
Doğru haklısınız, teşekkür ederim.

grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinize kurallara uygun bir hizmet konusu açabilirsiniz (Ücretli Tasarım İşleri katında)
Burada sunacağınız referans ya da örnek çalışmalarla, peşin ya da en azından yarı ücreti ön ödemeli talep edebilirsiniz.

Muhtemelen ne referans ne konu olmadığı için "yap da bakarız" üzerine kurulu bir anlaşma olmuş.
Umarım ödemenizi alırsınız
Evet kuralları ve referans olayını sizin sayenizde öğrendim bundan sonra çok dikkat edeceğim kurallara tamamen uygun şekilde hareket edeceğim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Tokio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saolun hocam, demek buda gelecekmiş başımıza yapacak birşey yok.

Hocamk kişiye mesaj attım ve cevap vermedi konuyu lütfen rica edersem takip edin bugün içerisindede cevap vermez ise amacım şikayet etmek değil sadece sizlerde o arkadaşla iş yaparsanız dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Tokio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru haklısınız, teşekkür ederim.

Evet kuralları ve referans olayını sizin sayenizde öğrendim bundan sonra çok dikkat edeceğim kurallara tamamen uygun şekilde hareket edeceğim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Tüm herkesin RAMAZAN BAYRAMI'nı içten dileklerim ile kutlarım, hayırlı bayramlar.