Merhabalar, dünlerde bir kişi bana tasarım istediğini söyledi ve memnuniyetle isteğini yerine getireceğimi söyleyerek çalışmalara başladım 3 tasarım olacaktı ve belirli bir miktarda anlaştık tasarımlardan 1.cisini yanlış anlayıp biraz farklı yapmışım ve arkadaş öyle değil bu tarz olacak deyince hemen istediği stilde özgün bir tasarım yapıp arkadaşa 1. sayfasını attım ve ödeme ile ilgili bir kaç soru sorunca arkadaş nerdeyse kayboldu yazdıklarıma cevap vermeyip görüldü attı benim tek zoruma giden oradan gelecek para değil, yalan olması tabi oda zoruma gitti fakat ben saatlerce uğraşıp bir şeyler yapmaya çalışmışım ve boşa gitmesi üzücü durum. Ben öğrenciyim öyle okula haftada 50 - 100 götüren tiplerden değilim okul masraflarım sıkı ipte olmasıda cabası korona şeyisi ile şuan gidemiyorum fakat elbet bitecek bittiğinde okullar açıldığınd aaynı zulümu çekeceğim dolmuşa binip sabahın 6-7 sinde azına kadar dolu dolmuşta ayakta 5-10 km yol gidip okuluma gideceğim benim sosyal medyada işler yapmamın sebebi dolmuş masraflarımın bir kadarını çıkartıp cebime 3-5 kuruş birşeyler kalsın ihtiyaçlarımı karşılayayım fakat bazı insanlar hata yaptığını unutuyor. Her neyse hayırlı huzurlu bayramlar.