Merhaba. Bu aralar fazla evde olmamdan dolayi yavastan canim sikilmaya basladi. Bu yuzden youtube ya da twitch uzerin yayin acarak tecrubelerim hakkinda konusabilecegimi dusunuyorum. Amacim unlu olmak ya da para kazanmak degil , bilgi alisverisi yaparak birilerine paydali olabilirim belki diye dusunuyorum. Cunki bir cok konu icin havada kalan sorular var.
Yapiliyor mu bilmiyorum ama chatten soru sormak yerine yayina dahil olup direkt birebir sorun sorulmasini daha cok tercih ediyorum. Daha rahat etkilesim olabilir.

Kisaca ben kimim,
  • 3 yildir Moldovada yasiyorum
  • +6 yil software development tecrubem var.
  • Aktif olarak uluslararasi bir sirkette Full Stack Developer olarak calisiyorum, + kendi IT sirketimin islerini yapiyorum.
Ne hakkida konusabiliriz?
  • Moldova hakkinda konusabiliriz. Nasil bir yer?, Nasil gelinir? Ortak kuluturumuz, hayat nasil, Sovyerler Birligi (ogrenebildigim kadar) vb. bir cok konu.
  • Moldovalilarin Turklere bakis acisi, neler dusunuyorlar? Gagauz Turkleri kimler?
  • Moldovada sirket kurma ve vergi avantajlari
  • Yazilim. Nasil baslanir? Neler yapiliyor? Neler ogrenilmeli
  • Yurtdisinda calisma, yurtdisina calisma, yurtdisina tasinma konulari.
  • Is ortaminda Ingilizce konusma. Zorluklar, kolayliklar vs.
  • vb. konular
Boyle bir sey ilginizi ceker mi? Aslidan kisi sayisi ile sorunum yok 1 kisi olsa bile bilgi paylasmayi seven biriyim ama katilim cok olursa daha farkli sorular gelir ve daha verimli olur.

Eger olumsuz bakiyorsaniz hafta sonu ya da hafta icin hangi gun saat genel olarak iyi olur diye belirtebilirseniz sevinirim.
Ayrica konu altinda sormak istediginiz sorulari sorarbilirseniz on hazirlikta yapabilirim.

Ekleme:
Hatta hazir sokaga cikma yasagi varken bu aksam bile bir seyler yapabiliriz isterseniz?