digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin gibi düşünmeyen ve inanmayanlara o kadar çok sallıyorsun ki onların da sana, senin inancına sallamaları gayet normal.
Benim hayatım insan tanımakla geçti. Sadece kendi tanıdıklarımın özetini yapmak için az da olsun bir hakkım bulunsun.
Yıllardır birçok sıkıntı ile içiçe yaşıyoruz. Kendi hatalarımızın farkında olmadığımız için dertlerimiz çığ gibi büyüyor. özeleştiri yapmazsak kendi hatamızı görmezsek nasıl bir adım ileri gidebiliriz ki?
Bugün islam düşmanlığının geldiği durum ortada. Bu yayılırken insanların en büyük dayanağı da dindar kesimin hataları. Onlar bu kadar hakaret ederken biz de küçük bir özeleştiri yapsak ne olur ki?
İbrahim peygamber putları kırarken tek başınaydı. Devleti, milleti, ileri gelenleri hatta babası bile onu tasvip etmiyordu. Peygamberler insanlara örnek olmak için gönderilmedi mi? Biz sıradan insanlar onları örnek almak, onlara uymak zorunda değil miyiz? Bir put da biz kırmayalım mı?

Hayatta her şeyin tadı kıymeti ancak samimiyetle dürüstlükle temizlikle olur. Bizler yıllardır bayram kutluyoruz ama içinde samimiyet iyi niyet az olduğu için sadece birer eğlence panayırı haline geldiler.