Herkese sağlıklı günler iyi bayramlar burada bu yazıyı yazmamın sebebi ilk günden hizmetinden ve kalitesinden ötürü benden %100 olumlu puan alan bir hosting firmasını tanıtmak. Bugün kendi şahsıma ait tüm hostingleri Hostlab 'ın VDS sisteminde topladım. VDS yi tercih etmemin sebebi tek bir yerden yönetmek ve fiyatının hostlab da çok uygun gelmesi. Neyse VDS yi aldım az çok bilgim var ama her şey yarım yamalak bu sebepten dolayı sürekli desteğe bir şeyler sordum gece saat 12 de başlayan sorularım tam 5 saat sonra son buldu ve sürekli tamamen ilgili bir şekilde yaklaşmaları beni ayrıca şaşırttı kısa başından savarcasına verilen cevaplar yerine açıklayıcı cevaplar beni çok memnun etti. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de aynı şekilde devam ederler. Teşekkürler @HostLAB;

Bu arada ortaklık sistemleri de varmış bi deneme amaçlı multili ve multisiz linkinide ekliyorum almak isteyen deneme isteyen benim multili link üzerinden de deneyebilirler hem bende göreyim kazancı nasıl oluyor diğer yorumlarda da bunun hakkında yazarım

MULTİ LİNK

MULTİSİZ LİNK

Ha şunu da belirteyim bunca zamandır güzel hosting ile çalıştım teknik destek noktasında da güzel hostingde de sürekli memnun kaldım tüm sorularıma sürekli sabırla cevap verdiler. Sadece fiyatı hostlab iyi geldi yoksa bence teknik anlamda her iki hosting de çok iyi güzel hosting ile de bağlantımı koparmıyorum. Güzel hosting ile de devam. Teşekkürler Güzel Hosting @Bartuc;

Başarılarınızın ve her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarınızın devamını diliyorum. @HostLAB; @Bartuc;

Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın aradım yazmak için en uygun yer burası gördüm değilse uygun olan yere taşınabilir. İYİ BAYRAMLAR