Başka forumlarda 2.5 yil burada 1 yildir bu işi yapiyorum.Defalarca özelime gelip birlikte çalişmak isteyenler oldu.Marka domain bulmak karşiliğinda 1000 tl ye kadar para teklif edenler oldu.Hiçbirini kabul etmedim.

Bir ara düşecek domainleri paylaşmak yasaklandı.Bir konuda forum sahibine yasağin kalkması için rica da bulundum.Bilgisi olmadiğini ve ilgileneceğini söyledi.Ve kısa süre içerisinde yasak kalktı.

Özelden domain hakkinda yardim talep edenlere bilgilerim çerçevesinde herzaman ücretsiz destek olmaya çalıştım.Ve yaklaşık 1 ay önce konuyla ilgili kendime website açip hem bu alanda kendimi geliştirmeye hemde ücretsiz olarak paylaşımlar yapmaya devam ediyorum.Yakında siteyi geliştirip adsense başvurusu da yapacağım.

Yukarıda diğer arkadaşın dediği gibi eğer bu işten para kazanmak istiyorsan domainleri alıp satman daha mantıklıdır.Çünkü senin sakladığını düşündüğün, kimse öğrenemez, bulamaz diye tahmin ettiğin ve satmayı planladığın düşecek domainlerin ansızın burada veya başka platformlarda listelendiğini görür şok olursun.Satacağın kişiye de mahçup olursun.

Çalışmalarında başarılar dilerim.