İşte bu durumda anlamadığım nokta şu; incelediğim kadarıyla pazaryerlerinde ödeme sayfasına geçerken iki adet onaylama kutucuğu çıkıyor mesafeli satış sözleşmesi için ve ön bilgilendirme formu için, insanlar bunu onaylıyor. Üzerine tıklandığında ise içeriğinde alıcı ve satıcı kişilerin isimleri ve söz konusu ürünün ismi ve özellikleri yer alan bir metin yazıyor. Alıcı satıcı ve ürün isimlerini de bu sözleşmeye otomatik olarak çektiriyor sanırım yazılım her seferinde. Ama bir diyalog penceresinde bu nasıl olabilir onu tam anlayamadım. Uzun uzun tüm metni kopyalayıp isimleri de manuel olarak yerleştirip göndermem mi gerekir. Her seferinde söz konusu alışverişe özel bir sayfa oluşturarak tıklanabilir bir link gönderemem sonuçta. O kısmı anlayamadım.
Aslında diyalogta satıştan önce ürün ismi, özellikleri ve fiyatıyla ilgili soru sorup onay vermesini isteyeceğim bu yeterli olur mu bilemedim.
Ne demek istediğinizi anladım, evet örneğin n11 de ürün satın alınırken, veriler otomotik olarak sözleşme içerisine yerleştiriliyor, bu işin yazılım kısmı. Hukuk ile ilgili olan kısmı ön bilgilendirme ve mesafeli satış sözleşmesinin mutlaka gerçek alıcı - satıcı ve ürüne özel olması ile alakalıdır. Otomasyon yoksa meburen elle ekleyeceksiniz ama bu çok meşakkatli. Basit bir kod işinizi çözer diye düşünüyorum.