Masaüstünde görünen logoyu mobilde display:none; edeceksin. Bir tane daha logo divi aç, o divi masaüstünde display:none; yap mobilde de açılması için display:block; yap. Umarım anlatabilmişimdir
Tam istediğim menü görünümünü elde ettim. (Elemanların dizilimi açısından) Şimdi dediğiniz şeyi uygulamaya çalışacağım üstat.
Masaüstünde görünen logoyu mobilde display:none; edeceksin. Bir tane daha logo divi aç, o divi masaüstünde display:none; yap mobilde de açılması için display:block; yap. Umarım anlatabilmişimdir
mx-auto kodu ekli mi?, logoya margin left ve margin right auto vermelisin. Ayrıca logoya width de vermelisin marginlerin çalışması için.
Üstatlar selamın aleyküm yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Meanmenu kullandım mx-auto özelliği ile ortalama yaptım ve 2 ul oluşturup brand'i ortaya koydum. Sonuç böyle mobil sonuçta gayet iyi desktop ile mobile logolar farklı kullanabiliyorum artık.
Ama halen bu arka planda dikdörtgen meselesini çözemedim logoya. (İlk mesajımdaki örnekteki gibi.)