Konuyu görünce r10'u bir aile olarak gördüğüm için arkadaşa yardımcı olmak amaçlı WP den ulaştım.Sunucuya girdim ve 1 lvl başlayıp itemsiz expsiz sunucuyu test etmenin çok sınırlı oldugunu ve gmlik verebilmenizi rica ettim kendisi mesajımı gördü cevap vermedi.Zaten test server kardeşim neyi sakınıyorsun ki yani zaten db satanlardan istediginde hepsinin test swleri açık gm olarak başlıyorsun.Ben yinede iyi niyetli düşündüm ve yoğunluktan cevap vermemiştir dedim.Bu arada yaklaşık 15 yıllık ko deneyimim mevcut.Ve şuandada popüler bir sunucuda bir clan ve 40 kişilik melee team lideriyim.Bir çok pvp dbsini oynadıgım için kendisine yardımcı olmak amaçlı daha önceki sw lerde gördüğüm bugları denedim.Tutmayan özelliklerden bahsettim ve hesabın askıda kalması ve bir daha oyuna o hesapla giriş yapılamaması gibi çok büyük bir bug tespit edip kendisine bildirdim.Kendisi bana sanki onun çalışanıymışım gibi şu nasıl bu nasıl gibi emir kipiyle bazı sorular sordu.Daha sonrada cevap aldıktan sonra görüldü yapıp bıraktı.İnsan nezaketen bir teşekkür eder ben orda senden ne 1 tl istemişim ne bişey istemişim sadece sunucunuzun daha çok kullanıcıya ulaşması için gidermeniz gereken bugları ve yapmanız gerekenlerden tamamen iyi niyetli olarak bahsetmişim.Ama arkadaş kibirinden bir teşekkür bile etmedi.Diyorumki şu id şu şifre girip bakabilirsiniz şu şu sebepten şu şekilde olunca oyuncu oyuna bir daha giremiyor.(- ben senin charına neden gireyim) diye garip bir cevap veriyor.
Gerçekten bu kibirle pvpyi bırakın bence hiç bir işte başarılı olamassınız.Yinede bol şans