Zibildak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi (pm ile verilecek. )
Site için istenen fiyat (15000):
Sitenin aylık getirisi: 2500
Sitenin açılış tarihi: 2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kitap indirme ve sosyal platform
Günlük hit sayısı: 0rt 15k
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %60 google - %30 direkt kalan sosyal medya)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Bu tarz sitelerde olduğu gibi telif uyarıları gelmekte.

Arkadaşlar merhaba. Yukarıda da bahsettiğim gibi sitemiz kendi kelimelerinde sıralamada ilk sırada çıkmaktadır ve yıllardır bu sıralamayı korumaktadır. Sitemizde 16k kayıtlı üye olmakla beraber günde 100 yakın yenı uye kayıt olmaktadır. sitemizde kitap indirmenın yanı sıra bir çok topluluk grubu vardır ve üyelerimiz bu gruplarda konularla alakalı tartuşmalar paylaşımlar yapmaktadır.

Sitemiz üzerine düşüldüğünde 5k yakın kazanç bırakmıştır. Tek sıkıntısı vardır bu tarz sitelerde olan yani film siteleri vs olduğu gibi ayda 1 2 kez telif uyarısı gelmektedir 5 yıl boyunca da gelmiş ve uyarılan içerik kaldırıldıkça sorun yaşanmamıştır. Bu tarz sorunlara alışık ve dert etmeyecek ustesınden gelecek kişiler için sitenın baskaca sorunu yoktur. Telif olayını şimdiden yazdım kı satın alan kişiye 2 gun sonra telif falan atılırsa gerı bana donup bu ne demesin.

Satış sebebime gelince çalışmakta olduğum işte pozisyonum değişti ve daha yoğun bir sürece girdik açıkcası yatmaya bile fırsat olmuyor helekı virüs sonrası yetiştiremiyorum fiyatta ufakta olsa pazarlık yapılır lütfen ciddi alıcılar yazsın
Merhabalar Sektörde Olduğum İçin Ciddi Düşünüyorum Rica Etsem Detaylı Pm İle Telefon Bilgisi Almam Mümkünmü