Herkese merhaba:)
Normalde böyle tanıtım yapan reklam konularına yazmam pek (eski mesajlarıma bakabilirsiniz)
Adjo hakkında aklında soru işaretleri olan arkadaşlara biraz fikir vermek amaçlı yazıyorum.
Soru 1: Adjo kullanmalımıyım ?
Eğer hitiniz abd,ingiltere,almanya..vb ülkeler ise adjoyu tavsiye ederim.
Eğer hitiniz türkiye,hindistan..vb ülkelerse tavsiye etmem.(zaten böyle siteniz varsa sizin yerinizde olsam kapatır geçerim emeğinize yazık.)
Soru 2: 1k ne kadar verir ?
Daha önce bahsettiğim
Hitin hangi ülkeye ait olduğu değişmekle birlikte ortalama 1k hite 2-5 euro arasında bir ücret alabilirsiniz. Bazen bu sayı azalıp bazen artmaktadır. Bazende dönüş bazlı olduğu için çok düşük hitlere çok güzel kazançlar gelmektedir Bu nadirde olsa gayet güzeldir. örnek ;
https://prnt.sc/smfv9g Soru 3: ödeme nasıl ?
Genelde 50 euro yazmalarına rağmen tam sayıyı bilmiyorum ama 50 euronun belli bir miktar altına kadar ödemeyi yapıyorlar çok hoş bir davranış :) Ve en güzel tarafı ödeme konusunda hiç bir sorun olmuyor.Kazandığınız parayı alıyorsunuz.Tabi bir adsense gibi hiç bir firma kazandıramaz ama parayı alamadıktan sonra istersen 100k kazan işe yaramaz. Adsense de belli miktar parayı alamayınca evlat acısı gibi koyuyor. :rolleyes: Şahsen şuan ki düşüncelerimde adsense çalışmak yok .(ilerde olur mu bilmiyorum)
Soru 4: Adsense alternatifi mi ?
Kazanç ve güvenirlik konusunda diğer firmalardan çok daha iyi olduklarını söyleyebilirim.Umarım bu şekilde devam ederler.
Pinterestin genel kitlesi abd,ingiltere..vb ülkeler olduğu için dönüşler gayet güzel oluyor. :)
Soru 5: Tavsiye edermisin ?
Evet