Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
viki tanımına hatta 10dan fazla youtube fenomeninin videosuna bakmama ragmen tam olarak oyunu anlayabilmiş degilim. pek izlemeye de oynamaya da tahammülüm yok merakım sadece buna benzer oyun oynarken birilerinin yorum yapıp iletişim halinde oldugu bir şeyi kendi fikrime entegre edebilmekten kaynaklanıyor.
fakat videoları izlerken dikkatimi çekti oyun içinde böyle ufak bir kaç dakikalık anlarda kendi kafalarına göre takılabilyor oyuncular ve rütbe sırası vs var. atıyorum adam komser digerleri arasında bir hiyerarşi var, onu atayıp bunu cezalandırıyor falan arada astlarına şakalar yapıyr şura gidin falan diye orda bir şey yok halbu ki falan feşmekan.
şimdi ben şahsen şuraları merak ediyorum bu oyunda hiç öldürmeden sadece bu tür hiyerarşileri ve ekstra özelikleri kullanarak polis kıyafeti vs sanal bir tiyatro mümkün mü? bana bedava animasyon filmi yapma şansı gibi gözüktü açıkçası en son fifa 2008 oynamış bir insan olarak olaylara da çok uzagım. sadece pubg platformunu farklı amaçlarla kullanmak istiyorum.
yani oyuncular saatlerce sohbet edecek yeri geldiginde senaryoya uygun silahlı çatışmalar olacak (kurtlar vadisi effect).
tüm bunlar ne kadar mümkün. atıyorum o milyonluk pubg yayıncılarında olan bir takım ekipmanlardan falan mı gerekiyor. maliyet vs söylediklerinm ne kadar mümkün bi de o 100 kişi rastgele mi bir yere tıkılıyor.