İçimde hep ukte kalmıştır hiç aklımdan gitmez. Daha 14 yaşındayken 2009 yılında R10'da birisine 100 dolar paypal bozdurmuştum. Sonra kişi bu parayı dispute yapıp geri çekmişti. Ben de 14 yaşındayım tabi yapabileceğim şeyler kısıtlı ama bu parayı da geri almak istiyorum içim içimi yiyor. Ne yaparım derken çözüm desteği almak için konu açtım. Konuya dönemin melek yüzlü şeytanı "ALPER - sercedes" dahil oldu. Önce r10 üzerinden yardım edebileceğini söyledi daha sonra beni msn'den ekledi. R10'da o dönemki profili o kadar güvenli ki gözüm kapalı paypal şifremi verdim. 10 dakika sonra hesaba girdiğimde benden kendisine 800 dolar aktardığını gördüm. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. O zaman yaşadığım şoku 26 yılda başka bir zaman yaşadığımı hatırlamıyorum. Tabiki o zamanlar kendi kazandığımız parayla değil anne babamızın parasını çeviriyoruz bir nevi. Bir de yıl 2009, o zamanın parası ile 800 dolar öyle bir para ki az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten. Velhasıl Yaşımdan dolayı ne şikayetçi olabildim ne de elemanı bulabildim. Ama o günden sonra da gözüm açıldı 1 lira bile ne kimseye hakkım geçti ne de kimseye hakkımı yedirdim. Eğer sercedes isimli arkadaş "ALPER ORHAN" aradan geçen bu 11 yıl sonra farklı bir isimle buralarda ise ve bu konuyu okuyorsa lütfen beni bulsun

kendisine hakkım haram olsun.
sizin de böyle unutamadığınız dolandırılma hikayeleri oldu mu?