Amojunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmeyen biri YouTube da. Arayinca anlatan kişi istemez 😀 telefondan veya PC den şu şekilde bu şekilde diye ekran videosu görmek ister ! Bunun dışında bence umutla beraber komik deneyler geziler vlog vs cekmelisin . İkiniz bu iş için ideal görünüyorsunuz. İnsanlara her an enteresan birsey bir haraket sunun . Örnek veriyorum 4.kattan aşağıya slime attık 😀 gibi saçma şeyler ama.eglenceli ilginç şeyler .insanlar 4 kattan düştükten sonra ne olacak ne kadar dağılacak merakına kapilacagi için izleme geregi hissedecek .. vs vs etiket açıklama başlığa thumpnail e de çok özen gösterin telefonda bunu çok kolay yapmak için logo pıt maker kullanın Ayi şekilde YouTube stüdyo yu telefona indirerek analizleri takip edin videolara thumpnail i burdan çok kolay yükleyebilirsiniz .! Kadın olarak erkeklerden 2 adım önde başlıyorsunuz. Bu büyük. avantaj . Bir birinize kışkırtma sinirlendiren videolar vs düşünebilirsiniz 1 2 TL lik tabak bardak duvara vurun sinirlenip 😀 bak nasıl tutuyor kanal şaka gubi ama bence düşünün bunu . Son olarak YouTube da başarılı olmanin %75 i aman izlenmiyorum deyip 2 ay sonra bırakmamalıdır 😀 6 ay dan sonra bir anda yükselmeye başlar herşey. 1. Videoyu da 100. Videoyu da binlerce kişi izliyor.gibi davranın 1 kişiyi bile.kucumsemeyin 1 kişi bile.izlese 1 insanla tanışmış sayın .😌 Umut a selam başarılar !!!!
Teşekkürler hocam