Burda şöyle bir yol izleyebilirsiniz. 1. Si kullanıcı gelip gidiyor zaten spam sitelerde bu pek önemli olmuyor amaç gelsin gitsin . pintopin mantığı da bu şekilde.
2. Olarak şöyle bir çözüm olabilir . Diyelim 40 sevimli köpek diye yazı olusturdun buna binlerce sevimli köpek resimleri pinletebilirsin gelen kişi illa o köpeği aramaz yazıda 40 köpek resmi olursa onlara bakar ZAMAN HARCar yani buna benzer yazilarda ne içerik varsa ona göre 5.10 resim.ekleyin pinleteceginiz resimler de onla alakalı resimler olsun boylce Cook buyuk bir sorun olmayacaktır . Pintopin mantığı ile çalışan programlar var onlarda sitedeki resmi pinterest de paylaşıyor bu daha saçma pindeki resme tıklayıp sitedeki resme geliyor başka bişey yok bomboş resim buda hem pinterest için hem gelen kişi için en önemlisi de Adsense ban hemek için uygun ortam oluyor. Yoksa bir wp automatic eklenti kurup sistemde pintopin mantığı çok kolay yapabilirdim ama 2 ay sonra zar zor onay aldiginiZ Veya bir dünya para verdiğiniz Adsense hesabınız banlanacak kimseye kolaylık.mis gibi gösterip zarar vermek istemiyorum bu yüzden içerik ekleme kısmını kişilere bıraktım 👍 para kazanmak kadar elinizdekileri kaybetmemek de çok önemli düşüncesindeyim bazıları gibi para kazanmak için insanların elindekileri kaybetme pahasına süslü laflar etmiyorum ! İçerik çeker de onu pinler vs vs 🤔 pintopin sistemde kaç Adsense hesabi patladı bir arastirin şimdi pintopin gibi bir program yapmanın mantigi ne 😀 oyuzden içerik kısmını insanlara bırakıyorum zor ama sağlam olmasi için ama.bizim inanlar bugün güzel kola ola herseyi seviyor yarın ban yiyecek hesap kapanacak vs vs şeyler i düşünmüyor suan başlarına gelince de pinterest i bıraktım lanet olsun vs vs UNUTMAYIN EMEK OLMADAN EKMEK OLMAZ OLAMAZZ ... Spam bile yapsak emek lazım ..ayrıca teşekkür için de önemli değil kolay gelsin 👍
Evet söyledikleriniz çok doğru. Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim.
O halde bir de şunu sorayım size.
Her pini sitemizdeki farklı bir konu linkine pinletebiliyor muyuz yoksa sürekli olarak tek bir linkini mi pinliyor.