Neden kimse ttnet sevmiyor ben kullanıyorum ve aşırı memnunum engelli indirimim de var 85 TL lik paket 67 ye geliyor. Cidden ilginç yani ben 12de 10 alıyorum turk.nete geçsemde aynı hızı alıcam o yüzden 18 TL kar ediyorum her ay.
Bu ttnet haterlı neden var insanlarda anlamıyorum. Ama turk.nette iyi fakat indirimim var kaçırırmıyım onu xd
İyi forumlar!
Ben uzun seneler kullandım ama fiyat karşılaştırması yapınca
turk.net daha iyi. Aynı zamanda 1000 dakika hediyesi var. TT de birde telefona para vereceksin konuşsan da konuşmasan da. Yoksa yalın alacaksın.
Merhaba,
Biz de 20 Mbps Download hızında kaldık. Hayırlı olsun
Saygılarımla...
Eyvallah.
10 yıl türktelekom kullandım bu süre içerisinde anamdan içtiğim sütü burnumdan getirdi o zamanlar mecbur tabi böyle bir sürü servis sağlayıcı yok olanlarda pahalı

sonra süperonline geçtim 5 yıl süperonline kullandım bu 5 yıl içerisinde beni hastalık hastası etti bu iki servis sağlayıcının her şeyi problemliydi internet kesilmeleri mi dersiniz bütün gün çalışmışsın 1 saat oyun oynayayım kafa dağıtayım demişsiniz ama ping değerleriniz 300-400 burnunuzdan getirirler ev taşırsınız aktarım yapın dersiniz 90bin yıl sürer aktarımları ararsınız aktardık efendim derler teknisyen çağırırsınız problem vardır heralde diye ? Teknisyen problem yok aktarım yapmamışlar der masraf masraf.... Sanırım 5.yılındayız aşkımızın türksat ile hiç problem yaşatmadı ev taşıdım aynı gün geldi bağlantıyı kurdu ne kadar övsem azdır kendilerini

)
Ping hızınız çok iyi.
Ben de paket değişikliği yaptım bakalım. sonuç ne olacak
Hemen geçiyorlar.
Darısı bizim başımıza
Cümlemize.
yeni aldığı modemin tam marka ve modeli nedir hocam bende vdsl geçicem ama doğru modemi almak istiyorum
https://www.hepsiburada.com/keenetic...5NL?magaza=OVY
450 TL. Biraz içime oturdu ne yalan söyleyeyim