Gerçekten şunu belirtmek isterim ki , konuda bir çok kişi güzel açıklama yapmış. Başıma gelen olayı anlatmak isterim
19 marttan beri ücretsiz izne ayrıldık şirket devlet kesinlikle ayrıldığımız günden itibaren destek paketlerine dahil edecektir. Tabi ki devlette açıklama yaptı biz karşılayacağız diye bir umut, gelir yok çünkü başka. Neyse Mayıs başı gibi şirket açıklama yapıyor paket Nisan'da çıktı Nisan 11 günlük Nisan ücreti yattı Mayıs ise haziranda yatacak.
- peki 19 marttan itibaren geçen 1 ay kusur ne olacak ? Aslinda burdski amaç devletin kendi planı haxiran gibi bitiririz idare edebildiğimiz kadar paketlerle umut verelim EVET SADECE UNUT. Oldu...
Devlet bsnkslarina gelelim kötü finansim yok kredi ksrtlarim dışında oda özelde garanti ve Finansbank ta var neyse, devlet bankasına başvurduk bekle anam bekle arıyoruz gidiyoruz ?, Merkez sonuç veriyor iyide bir sonuç verin ki kendimizi ons göre ayarliyalim siz de devlet gibi destke paket sozleriyle bekletiyirsunuz diyorum cevap yok

dediğim gibi borcum yok finans dışında bir arkadaşım hayatı boyunca ne kart ne işte çalıştı kredi çıktı ona ?
Sonra özel bsnkalara elestri geliyor ???
Finansbank ta asgarim bin TL normalde bankacbana 320 TL çıkardı birşey demeden, sağolsun devlet bankalarının çok yardımcı oldu ve 19 marttan itibaren 450 TL tek para aldın sosyal yardım vs almadım başka gelir kaynağım yok cepten yiyoruz yani demem o ki Allah kimseyi devlette muhtaç etmesin kimse gucenmesin alınmasın