S.a Forum dostlarım Hocalarım
Gecen gün beni bu forumdan dolandırildim çakalın biri tarafından yönetici arkadaşlar ne kadar uğraştıysakta paramizı geri alamadık . Sinirlendim foruma girmedim yaklasik 1 hafta. Bu aksam.yine foruma bir gireyim dedim . Birsuru sikayet dolandiricilik konusu açılmış. Sonuç olarak bu karatersiz ******** insanlardan bıktık usandık . Elini sallayan nasıl üye olup milleti dolandırıyor . Yok bağış mış. 1 hesabı sansa uye yapip davetiye atilip digeri diğeri bu zincir nasıl kırılacak ???
Ben Kendi adıma komisyon ödemeye razıyım . R10.net forum yöneticileri bu ************** konulari için bir ödeme sistemi veya başka bir yöntem üzerinde çalışıyorlarmı?
Ben bunu merak ediyorum .
İyi forumlar.
Heryerde dolandırılırsınız. Dışarıda real hayatınızda nasıl dikkat ediyorsanız burada da öyle dikkat etmelisiniz. Sözleşmesiz, güvenmediğiniz kişilerle iş yapmayın. iş yaptığınız insanlara dikkat edin ben 17 yıldır internet üzerinden onbinlerce işlem gerçekleştirdim bir kere dolandırılmadım.
Allah kimsenin başına vermesinde onlarca ticaretim oldu hem aldım hem verdim ama bir kere dolandırılmadım. Peki bu dolandırılan özellikle yüklü meblağ kaptıranlar bunu nasıl yapıyor? Gerçekten merak etmekteyim.
aslında bu kadar basit