Hocam uzun süredir aktif olmayan ama biranda foruma dönüp hızlı şekilde ticaret yapmaya çalışan kişilerin zombi üyelik olma ihtimali yüksek oluyor.
Örneğin a kişisi en son 2015 de foruma girmiş olsun ve bu kişinin foruma katılırken kullandığı mail adresi
123@abc.com olsun. Kötü niyetli kişi abc.com alanadını boştaysa kaydediyor ve
123@abc.com mail adresini açıp r10 şifresini sıfırlıyor. Daha sonra a kişisi görünümde forumda hızlı şekilde dolan-dırma işlemlerini yapıyor. İşte bu kişilere zombi üyelik deniyor.
Allahtan R10.net almış olduğu önlemler sayesinde kimin hangi mail adresi ile kaydolduğu kimseye gözükmüyor. Üye de tedbirli davranırsa zombi üyelik ihtimali zayıflıyor. Forumda bunun için bir konu vardı, bulursam yorumuma ekleyeceğim.
Kamu spotu: Siz siz olun, ticaret yapacağınız kişinin en son ne zaman aktif olduğunu kontrol edin.
ama hocam zaten aktif ise son görülmesi mesela 2015 ten beri girmiyor ama dün girmiş bu kişinin son gorülmesi dün olmuyor mu?