Arkadaş mağduriyetini eleştirisel bir dille ifade etmiş "bekleyeceksin"

demek öyle...
Birrrrr, maske istedim, geç olumluyu olumsuz bile dönüş yapılmadı. Maske olayına el atılmadan önce paramla aldığım 3 maske ile yıka-kurut-kullan şeklinde hareket ederek mutlu mesut bir şekilde 2.5 aydır geçinip gidiyoruz.
İkiiii, krediye başvurdum, 3 Nisan'dan bu yana olumlu-olumsuz dönüş yapılmadı. Donanımhaber'i aç ilgili başlıkta yazılanları bir oku. Beyanın esas alındığı bu kredi de maaş bilgisine 6.000 TL yazmış yani benim hane gelirim 5.000 TL üstü diye belirtmiş adama kredi verilmiş...

10 Mayıs'ta başvuru yapan arkadaşıma döndüler de 3 Nisan'da başvuru yapan bana dönmediler. Bu arada bunların destek adı altında verdikleri borç paraya da neden başvurduğuma da açıklık getireceğim şimdi;
Üçççç, eşim 18 Mart'ta ücretsiz izne çıkartıldı. Mart ayını yaktılar. Neymiş efendim bilmem kaç haftanın bilmem kaçı geçildiği için geçici işsizlik ödeneği verilmiyormuş, ancak Nisan için verilecekmiş... Geçici işsizlik ödeneğini Nisan'ın ortasında aldı ve aldığı 1.000 TL. Benim kira + aidatım 1.750 TL!
Nitekim benim bir işim, maaşım olduğu için kıt kanaat geçinmeyi, ayakta kalmayı başardık. Şu an hesabımda 403 TL var ve maaşımı 5 Haziran'da alacağım. Buna da şükür elbet.
Bekleyecekmişiz ya bir zahmet ev sahibim ile konuşsana, burada yazdıklarını ona da ifade et. Doğalgaz, elektrik, su, telefon, internet şirketleri için de aynı şeyi istiyorum ama bak, lütfen.
Uzatmaya gerek yok. Yanlışa yanlış demek gerek. Bu düşünce şekli bizi hiçbir yere götürmüyor, götürmedi. Yanlışları-haksızlıkları eleştirme, her şeye göz yum, ses çıkartma ve bir bakmışsın o yılan bir gün gelmiş seni de sokmuş... O saatten sonra yakınacak yer bulamazsın işte. Kendi adıma değil ama bir "off" çekse dağları yerinden oynatacak gariban kesim için diyorum ki; bugün haksızlık karşısında susan DİLSİZ ŞEYTANLAR, o garibanların yaşadığını yaşamdan ölmesinler inşallah!