Piyasa da birsürü smmpanel olabilir. Ama kalite tartışılır. Gerçekten kaçtanesi işe yarıyor acaba. Özellikle R10 da şikayet konularını sürekli takip ederim. Kimle iş yapılır, kimin iş ahlakı var, kimin müşteriye karşı uslubu nasıl? Gibi birçok fikir sahibi olmak için. Bana soracak olursanız dürüst olan kazanır. Ama bazı laf cambazları malesef para derdinde. Şimdi gelelim smm panellerin standart yazılarına 0-24 saat arası başlar aksilik olursa 48-72 saat içinde olabilir. Bot kullanıcılar tamamı düşebilir. Organik takipçi alanlar için tamamı organik olduğu için takipten çıkabilirler. Gibi gibi devam eden mazeretler veya uyarılar. Sonuç tonlarca para verip 200k takipçi alıp 6k takipçiyle yola devam etmek. Peki kim onlar çekiliş için hesap açıp sonrasında sadece o amaçla hesapları kullanan köşede dursun diyen kitle. Yani demem o ki bende bir sürü takipçi aldım ama hiç bir panelden adam gibi kalıcı bir hizmet alamadım. Sonuç tüm panel sahiplerinin dediği gibi kitleyi tutmak sizin elinizde. Bu benim şahsi fikrim. O yüzden kaliteyi öncelikle karşımdaki insanın bana olan davranışından anlarım. Bence daha fazla olmalı ki rekabet artsın ve hizmet kalitesi artsın.