tahaerdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fatii; sağlamdır 👍🏻
HEGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fatii; reis her derde devadır panelin tasarımı da değişmiş on numara olmuş öneririm.
ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende servislerimin çoğunu @fatii; hocam yani smmturk.net 'ten alıyordum ne bir sorun gördüm ne bir şey. + olarak ne zaman bir yardım istesek geri hiçbir zaman çevirmez. Gözün kapalı güvenebilirsin alışverişini yapar API'ni çekebilirsin. Sonuna kadar güvenilir ve karakterli birisi.
asimerdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fatii; iyidir tavsiye ederim bende
KorkmazMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fatii; Hiç sağlam değil hocam güvenmeyin, servisleri çalışmıyor

Şaka bir yana güzel paneli vardır, aynı zamanda kişiliği de güzel bir insandır çalışabilirsiniz.
Zaten forumda konusu var hocam yorumlarına bakabilirsiniz.

Ayrıca ihtiyaç olduğunda bizim sitemizi de kullanabilirsiniz.

Mustf_sr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fatii; işinde ustadır 😉

Hepinize tek tek teşekkür ederim açıkcası ben smmturk olarak her zaman sorunsuz servis sunduğumu asla iddia etmedim. Smm panel kullanıcısı her zaman bilir illa sorun yaşanır servis anlıktır hızı düşer. servis tamamlandı yapar eksik gider yani smmde hiç bir zaman %100 stabillik imkanı yoktur. Bunu her zaman söylerim.

Smmturk olarak bizim asıl odaklandığımız nokta günün her saatti destek ve her sorunda çözümcül yaklaşmak bu kullanıcı hataları olmadan bizim hatamız ise bu durumda her zaman en hızlı şekilde sorunu çözeriz.

Smmturk.net olarak bizi kullanıp tavsiye eden herkese teşekkür ederiz. ayrıca site üzerinde sabah ve akşam çalışan 2 tane destek ekibimiz mevcuttur. Gün içinde bende bakıyorum eğer onların çözemediği sorunlar olursa ben çözüm sağlıyorum

Ödeme konusuna gelincede paytr kart ile ödemede bile tüm diğer anasağlayıcıyız diyen paneller %5 alırken biz komisyon almıyoruz.