Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maske olayı gibi derken neden karalama güdüsüyle hareket ediyorsun? senin gibi Ziraat bankası'na müracaat eden kaç milyon insan var farkında mısın? Ya da bankaların kaç personelle çalıştığını biliyor musun? Oturmuşsun koltuğuna banka kredi ver! Bekleyeceksin kardeş 2-3 hafta da sürüyor. 2-3 ay da. Bir de 10 bin lira için hayal kurma. Genelde 3000 TL veriyorlar.
Maske olayında ne oldu, takip ettiyseniz görürdünüz. İlk önce başvuru yapın site üzerinden PTT evinize getirecek dediler. Ee başvurduk noldu? Gelen giden yok...
3-4 gün dağıttılar sonra dediler eczaneden alıcaksınız, ee aldık noldu?
Şimdi de eczanelerden kalktı dediler paralı olcak ama fiyatı uygun olacak dediler?
Yani anlatabiliyor muyum? Devlet birşeyi düzene oturtamıyor...

Eray59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde 30 Nisandan beri değerlendiriliyor yazıyor. Umudum yok oyalıyorlar insanları boş yere. İhtiyacı olmayan insanlara dağıttılar, ihtiyacı olan insanlarda bir umut bekliyor ama sonuç alamayacaklar.
Maalesef hocam oyalıyorlar bankayı kaç kere aradım yok bekleyin açıklancak müşteri temsilcileri de oyalıyor.

Aragami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvurduğumu unutmuştum. kontrol ettim halen değerlendirmede. Unutalım gitsin.
Bende unutmuştum bir aklıma geldi bakayım dedim sonuç yine hüsran

sfkbykl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aga zaten bekarsan 3000 TL cıkıyor ... ama baya basvuran var eleman yok vs vs beklıoz
Bekar hayatını yaşasın diye 3000 verirler, evliysen hiç mi vermiyorlar evinde çoluğu çocuğu aç bekliyor diye? Ah güzel devletim ahh....

DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk başvuranların çoğu değerlendirmede sonradan başvuranların sonuçlandı
Evet normalde tam tersi olması gerek ama işte maalesef güzel ülkemizde işler tersten işliyor. Çoğu tanıdığıma, benden sonra başvurdular ve 3bin TL çıktı.

ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aydan fazla beklemeye alınanlar genelde red olarak kabul edebilirsiniz
Evet hocam sonunda o olacak zaten biliyorum da belki bir umut bekliyoruz çıkar diye