Hocam yutulan para 4-15 iş günü içerisin de yatıyor.
benim ininalde birkaç sene önce 20 tl mi yuttuydu bi türlü alamadıydım
hocam atmlerde tokata başlamışlar

bir kere benimde başıma geldi böyle bir durum bankayı aradım direkt hesabıma geçirdiler.
Atm sayımında fazla para ayrılıp işlemler ve talep doğrultusunda yatmaktadır. Atmler şubeye gömülü ise aynı gün, şube dışı ise haftada bir kez muhakkak sayıma girerler.
Hocam süreci hızlandırma gibi bir şey yok maalesef, aynı durum benim başıma geldi Akbankası paramı yuttu ortak atm aynı şekilde mail adresimi aldılar gerekli yerler ile görüştüm ne yaptıysam süreç hızlanmadı 5-15 iş günü içerisinde yatırılacağını söylediler rahat 2-3 ay dahada fazla olabilir bekleme sonucunda param yattı 5-15 iş günü yatmadığında günlerce, defalarca aramama rağmen derdimin çaresini bulamadılar ümidi kesmiştim bir gün kart ekstreme baktığımda paramın yattığını gördüm benim başıma gelen olay yani sizede gelebilir ama inşAllah en kısa sürede hızla paranızı alırsınız. Çünkü o gün o parayı ihyiyacım için yatırmıştım ve kullanamamıştım sizinde en kısa sürede yatması dileği ile.
Benim teb bankası 15 k paramı yuttu 1 hafta sonra yatırdılar arayıp üstüne düş hocam
atmye en yakın şubeye gitsen orada uygun eleman varsa çözerlerdi ya da atm birimini arayıp gelmelerini sağlarlardı miktar büyükse ve durum acilse. diğer türlü müşteri hizmetlerini ara en kısa sürede yatırılar hesabına. yani peşine düşmen şart. düşmezsen gidebilir.
Ziraat bankasına gidip dilekçe verdim. Bakalım nolacak