Bu zamana kadar kadar hemen hemen buyuk firmaların hepsi ile calıstım, ozellıklede forumda one cıkan 5-6 tane herkes tarafından bılınen yerlı host firması ılede calıstım. mutlak suretle hepsiyle bir sorun yasadım aldıgım cevaplar karsısında gercekten dondum kaldım r10 na sıkayet konusu acıncada talebıme bastan sağma cevap veren bu firmalar konuyu gorur gormez gecenın 01:30 unda fln aradıkları sorunumu cozduklerı felan oldu.

3 adet wordpress tabanlı blog 2 adet te xenforo tabanlı forum sıtem var verıdyene gecmeye karar verdım ve 10-15 gundur kullanıyorum once reseller bayı hesabı almıstım daha sonra vds sunucuya gectım. hayatımda bu kadar KALITELI, COZUM ODAKLI, BAŞARILI, BILGI VE DENEYIM SAHIBI bir firma gormedım. destek tıcketlerıne donuslerınden tutun diğer firmaların verdıgı cevaplar gibi bir yazılımcı ıle gorusunden zıyade direkt cozum uretme pesındeler ve uretıyolarda. bunyelerınde smm panel ıddea bahıs zart zurt kabul etmemelerıde ayrı bir guzellık olmus. ne kopma ne kesılme ne destek ekıbıyle ılgılı bir sorun ne baglantı yavaslıgı vs hıcbor sorun yasamadım. bayii paketlerını ıncelemenızı şiddetle tavsıye ederım.

Teşekkürler @Veridyen; @Ufuk Gedik;

bu arada sayelerınde 10 gunde centos vds panelın gereklı alanlarını kullanmayı ogrendım, sunucu uzerınde bunu nasıl yapabılırım? yazdıgım zaman hem ss de hemde yazarak donuyorlar. diğerleri gibi panel hakkında bılgınız yoksa neden vds satın aldınız gibi sacma cevaplar vermıyolar. musterı kazanmak ıcın sacma ve yersız kampaya yalan vaadler vs ler hiçbiri yok hatta en basta xenforo da sorun yasarsınız dedıklerı ıcın kendım musterı olmaya zorladım. ıyıkıde zorlamısım.