Referans için programın ücretsiz verileceği kullanıcılar: @huseyinsezer; @EKAloji; @mbiricik35; yazım sizlere:
Merhaba dostlarım. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Umarım hepinizin sağlığı sıhhati yerindedir ve bu şartlarda olabildiğince güzel bir Ramazan ayı geçirmişsinizdir.
Bayramın 1. günü, bu uygulama elinizde olacak.
Uygulama bir test sürümü olarak, versiyon 0.9 olarak büyük ölçüde hazır. Vaadettiğim güne kadar da ufak tefek toparlamalar, tasarımsal düzenlemeler yaparak kullanıma tam anlamıyla hazır hale getirmeyi hedefliyorum.
Toplu email, toplu whatsapp mesajı gibi özellikler eklendi. Dilenirse programa taraması için URL listesi yükleniyor, dilenirse instagram'da verilen anahtar kelimelerde serbest dolaşarak telefon numaraları ve email adresleri topluyor. Toplanan veriler bir kaç formatta düzenli hallerde dışarı aktarılabiliyor. Veya dediğim gibi, dilenirse program arayüzünden toplanan verilere toplu iletişim sağlanabiliyor. Programı kullanırken yaşayacağınız olası problemleri, aksaklıkları, önerileri lütfen bana çekinmeden bildiriniz. Bu, şart değil tabii ki, ben sizlere bu programı karşılıksız veriyorum, böyle bir hizmet de beklemiyorum. Eğer yapmak isterseniz, sizlerin büyük ölçüde yapacağı çalışmalar, deneyimleriniz yoluma ışık tutacak.
Programı siz referans kullanıcılardan bir kaç hafta sonra da yorumlarınıza göre düzenlemeler yaparak, genel satışa çıkartmayı planlıyorum. Tabii o zaman ayrı bir konu başlığı açmak lazım, zira bu konunun başlığı demoyu tarif ediyordu.
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.