Arkadaşlar Halkbank ortak atmsinden ziraat hesap kartımı sokup para yatırmak istedim. Parayı sayarken kartı geri verdi daha sonra makbuz vb şeyler vermedi. 10dk bekledim geri verir diye vermedi müşteri hizmetleri ilçede görüştüm mail adresi verdiler mail attım fakat süreç uzun sürer gibi görünüyo. Süreci nasıl hızlandırabilirim?
Hocam süreci hızlandırma gibi bir şey yok maalesef, aynı durum benim başıma geldi Akbankası paramı yuttu ortak atm aynı şekilde mail adresimi aldılar gerekli yerler ile görüştüm ne yaptıysam süreç hızlanmadı 5-15 iş günü içerisinde yatırılacağını söylediler rahat 2-3 ay dahada fazla olabilir bekleme sonucunda param yattı 5-15 iş günü yatmadığında günlerce, defalarca aramama rağmen derdimin çaresini bulamadılar ümidi kesmiştim bir gün kart ekstreme baktığımda paramın yattığını gördüm benim başıma gelen olay yani sizede gelebilir ama inşAllah en kısa sürede hızla paranızı alırsınız. Çünkü o gün o parayı ihyiyacım için yatırmıştım ve kullanamamıştım sizinde en kısa sürede yatması dileği ile.