Hocam yavru alacaksanız en az 2-2 buçuk ay annesinin emzirdigine emin olduğunuz bı canı sahiplenin . aksi taktirde vadesi dolmadan annesinden ayirildigi için kendini güvensiz hissedecek ve her gece aglayacaktir .
Aslında komutları vs eğitimini daha iyi yapmak için 1,5 maksimum 2 aylık bir golden almak istiyorum lakin geneli için geçerli değil ama bazı arkadaşlar parayı duyunca 25 günlük ufak yavruları 45-60 günlük diye satmaya çalışıyorlar.
Kırma golden var hocam. 5-6 aylık civarı. Tokat çevresinde olursanız yardımcı olurum.
K.Maraştayım hocam
hocam bende vardı, bakımları çok zor goldenların, aşırı derece tüy dökme sorunu var. Çok zeki hayvanlar ancak çokta şımarık diyebilirim

2-3 aylık almayınız vereceğiz komutlara kesinlikle alışması uzun zaman alacaktır. Yavru almanız daha doğru olacaktır sizin için. Ancak yavru goldenların şu sorunuda var, yalnızken geceleri ağlıyorlar buda ses gürültüsü oluşturuyor.
Temizliğini ve bakımlarını sürekli olarak yaptırsak minimum düzeye düşüyor galiba hocam. En azından tüy dökme sorununu kısmende olsa aşarım diye düşünüyorum. Ses gürültüsü sorun olmaz hocam yerimiz uygun sayılır zaten bir tık büyüyene kadar yakınımda tutarım.
sosyal medyada sahiplendirme sayfalarına bakın veya hayvan sahiplendime forumları vs oluyor oralara göz atın
Baya baktım hocamda maalesef bir türlü bulamadım.