msergek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Profilimde de yazdigi gibi işime aşık bir adamım. Çünkü zamanında o beni değil ben onu seçtim. O yüzden 27 senedir çalışmıyorum,

Çünkü demişler ya sevdiğin işi yapıyorsanız çalışıyor sayılmazsınız.

Geliştirmeye açık ama tabi seversen..çünkü PS ile aı bilince tamam ben grafiker, tasarımcıyim diyen çok ama öyle değil.
Öyle işler gelecek ki exel ile word'u , paint ile not defterini çok.iyi kullanman gerekecek.

41 yasindayim.hala program öğreniyorum
PS, aı, Corel, in design, Premiere, after Effect, eidus, Sony Vegas, prezi, Office, ve... Onlarcası..

Bunlar iyi bildiklerim. Birde 3d, cinema 4d vs gibi boyutlu programlari ene onlarca ses ve müzik programı var ve hala.ogreniyorum.

İşini sevmeyen örnek vereyim ofis arkadaşım xxxx bey, iş ver, ben Excel bilmiyorum tek tek yazıyorum, lanet olsun, ve ya bunun formatı ne açmıyor bende, bunu vektörel yaparmisin v.s.

İşini sev,o da seni sever
iş sevmekle excel bilmiyorum arasındaki bağlantı ne alaka? Ben yazılımcıyım oldum olası da keyifle yapmışımdır işlerimi ama birisi gelip de bana corel excel dosyası atıp şunu düzenle derse keyifle de bilmiyorum derim. Bunun işi sevmemekle alakası yok. Yaptığın işi nasıl tanımladığınla ilgili bir şey bu.