Merhabalar,
Hangi yazılımdan başka yazılıma geçişte sorun yaşatmıyor merak ettim doğrusu. Smf den Xenforo ya geçerken url yapısı aynı mı kalıyor yada VBulletin e geçerken yapılar aynı mı kalıyor. Yazılım değiştirdiğini de ilk olarak link yapınız bozulacak. Eğer sitenizin içeriği kaliteli ise çok kısa sürede tüm linkleriniz yeni yapılarına göre güncellenecektir. Gelelim içerik konusuna merge sistemi ile herşeyi doğru yapmanız durumunda içerikleriniz üyeleriniz vs sorunsuz geçişi sağlanacaktır. 10 yıla yakın MyBB ile uğraşıyorum, forumu tutmadığı zaman direk yazılıma bahaneler bulunur. Belki Xenforo ve VBulletin kadar zengin özellikli eklenti yapısı olmayabilir ama forumun ihtiyacını karşılayacak her türlü eklenti mevcut. Tasarım konusunda ise çok güzel çalışma yapan arkadaşlar var. Ücretsiz, lisans sıkıntısı olmayan ve güvenlik güncellemeleri alan bir yazılım. Eğer imzanız da bulunan site için düşünüyorsanız kaybedeceğiniz bir hitiniz yok gördüğüm kadarıyla geçiş yapın. Emek vermeden yemek olmaz kusura bakmayın.
evet imzamdaki içerikleri yeni yüklüyorum yaklaşık 200 adet içerik var yani kolay geçiş olsaydı rahat ederdim bir daha aynı şeyleri yüklememek için