karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hep tek siteyle çalışıyorum. Türkçe bir sitem vardı, 1 yıl sorunsuz çalıştım, geçen ay banlandı. Bir de ingilizce sitem mevcut. Daha doğrusu üçüncü sitem var 2019 eylül ayında başladım ingilizce siteye, ocak ayında banlandı. İkinci sitemi ocakta kurdum, şubatın sonunda banlandı. Üçüncü sitemi de nisan sonunda kurdum, trafik şuan tatmin edici değil, banlanır diye pinlemekten korkuyorum Günlük 2-3 pin atıyorum, manuel çalışıyorum.
İlk sitemde @omer242424; arkadaşın dediği gibi oldu sanırım, günlük 5 pinleme yapıyordum, trafiğim günlük 20k idi. Site ingilizce ve adsense vardı Tam herkesin hayalini kurduğu sistem. Ocak ayında adsense ban furyasında ben de banlandım, 45 günlük gelirim gitti. Hem de aralık ayı, en kazançlı sezon.
Diyeceğim şu ki; site belirli bir trafiği geçince banlanma kaçınılmaz oluyor. Kendime 3 ingilizce site kurdum dedim, ama arkadaşıma da aralıktan itibaren site kurdum, onun siteler de ortalama 3 ayda günlük 20k civarı trafiğe erişince banlandı.
Ben de artık otomatiğe bağladım, site kuruyorum, bir ay trafik az oluyor, sonra iki ay iyi trafik alırsam, üçüncü ayın sonunda falan banlanıyor. O iki ayda üç aylık emeğiğn karşılığını alıyorum, böyle olunca da yeniden başlamaya istekli oluyor insan.
Hocam günde 2-3 pin atarak 20k hite nasıl ulaştınız acaba , tebrik ederim gerçekten.