ben sıfırdan özgün arabesk/mizah kendine has, dikkat çeken konseptli bir sayfa oluşturdum. içerik/tasarım komple bana ait. birçok büyük sayfa içeriklerimi çalmaya başladılar bile..

etkileşimim instagram sayfa satış kategorisindeki "multi, double, diamond, plus aktif sayfalardan" daha iyi durumda.
7.5k takipçim var. 500 beğeni gelen gönderiler moralimi bozuyor. bunları söyleme sebebim çok başarılıyım tarzında bir hava değil sadece gözlemlerimi bilgilerimi aktarmaya çalışıyorum.
sayfayı açtığımda 150-200 liralık sponsorlu reklam vermişimdir. gönderilere maksimum 3-4 etiket ekledim. bu etiketler de "gt,keşfet, mizah, arabesk" tarzında değildi. içerik neyse onunla alakalı 3-4 etiketi yeterli buldum. son 20-25 gündür etiket de eklemiyorum, 0. post açıklamalarına da "keşfetten gelenler takip etsin!!!" , "gardaşını etiketle" tarzında bir şey yazmadım. yenilikçi olmaya çalıştım. esprili bir şekilde gönderiyle alakalı olacak şekilde etiket ve yorum yapmalarına teşvik ettim. az önce belirttiğim diğer büyük sayfaların da yapmış olduğu gibi "gardaşını, can dostunu etiketle", "görmesini istediğin arkadaşını etiketle" tarzındaki açıklamaların insanlara antipatik geldiğini düşünüyorum.. attığım her gönderi keşfete düşüyor, istisnasız. birçok mesaj alıyorum sayfanın kalitesiyle alakalı, çok beğendiklerini söylüyorlar, büyük sayfalar da keza aynı şekilde mesaj atıyorlar.. sayfayı 19 martta açmışım, 2 ayı geçmiş.. dediğim gibi şu an 7.5k takipçisi var, hiç bot işlem yapmadım ne 1 takipçi attım ne 1 beğeni, hepsi organik bir şekilde ilerliyor.
velhasıl umarım bu mesajımla bir şeyler aktarabilmişimdir.. bol şanslar..