Tabii ki de bir şey yapamaz. Ne ala, kullan beğenmediysen at kenara

Asla geri adım atmayın siz de karşı çıkın, o kadar emek var işin ucunda.
Kesinlikle öyle yapacağım
Harcadığın zaman ve emek değerini kendine göre belirle, kalanını yolla.
Herkesin zamanı ve parası değerli.
250 tl toplam zaten. Zaman ve emeği sayarsam maalesef gönderilecek bir şey kalmıyor o kadar iyi niyetime karşın.
Vallaha kardeşim bu web tasarım işleri kadar pis bir iş yok .Gece 1 de şu resmi değiştir diyenemi istersin .Web site hizmeti vermişsin neden sıralamada çıkmıyor diyenimi istersin.
Senin hatanı baştan söyleyeyim.Müşteriye envato dan niye seç beğen yaptırıyon ki . İşi değersizleştirmişsin.Müşteri değersiz gördüğü işte de kazık yediğini düşünmüş.
Şimdi daha iyi anladım hatami zaten. İnsanlara yardımcı olmak istiyoruz fakat suçlu biz oluyoruz bir daha böyle insanlarla karsilasmamak dileğiyle
Revizyon sarti koymadiysaniz bir sorun olacağını sanmiyorum.
Herhangi bir şart yoktu. Tema begenildi. Istediği hale getirildi.
Yıllardır sektordeyim yazılım mobile ve tarayciya hatasız giydirildiyse begenmiyorsa suçlu musteridir şayet eksik yazılımcı tarafindaysa hatasını eksiksiz yapıp vermek zorunda şayet müşteri halen Killik pesindeyse. Emekleri hiçe sayıp eğer iade istiyorsa elinde bir sözleşme yoksa emeginizi boşa sayan birine iade etme gitsin versin avukatına aksi halde emek paradan daha değerlidir..
Sözleşme yok. Ben temayı attığımda iyice inceleyin mobil masaüstü vs dedim ve beğendiklerini söylediler. Şuan mobil logo sorunuda çözüldü ama inat ettim diyor