seyretal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avukata verirken adını ne koyup dava açacaklar?
ayrıca sanırım elinizde konuşmalar mevcut ve yapılan hizmetler var onlar sizin deliliniz endişe edecek bir durum yok bana göre yapılan masraflar ve verilen emek ücretleri vs
Hepsini şimdi tek tek ekran fotoğrafı alacağım her duruma karşı. Korkutma amaçlı söylüyor gibi geldi ama bakalim

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
varsın çeksin hocam. çekince ödersin. bi tek logo büyümüyor diye iade istiyorsa
Onuda şimdi halletti bir arkadaş, Şimdi ki bahanesi çerezleri temizlenmediği için göremiyor temizle diyorrum banane diyor.

ssyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende herkes gibi geri adım atma demek istiyorum ama eğer ki faturasız çalışıyor ve website işlerini devamlı yapıyorsan maliye açısından birazcık başını derde sokabilirler uzlaşmaya çalış derim fakat ben sadece aracılık ettim temayı kendileri aldılar tek seferlik kurulum için emeğimin karşılığını istedim normalde devamlı bu işleri yapmıyorum diyorsanız bir halt yiyemezler.
Hocam sürekli iş gelen biri değilim. 2016 dan beri bu işlerle ilgileniyorum web site teklifi bu yıl geldi 2 3 adet onlarda toplasanız 1000 tl yi geçmez yani maliye açısından sıkıntı olmaz. Bu yüzden geri adım atmayacağım.