Merhabalar, bir kişi aracılığıyla birinden web site hizmeti aldim. Basit cafe için bir site. Temaya ücret ayiramadiklarini belirttiler ve bende kendilerine envato üzerinden belirli temalar attım ( sağ olsun bir arkadaş temayı envato hesabından gönderdi.) Kisi temayı beğendi. Siteyi kurdum 3 5 gün içinde teslim ettim. Seçtikleri tema html di. Kendilerine en başında da söyledim fakat konuya hakim olmadıklarından dolayı bilgileri yoktu. Sitede kayma problemleri vardı mobilde. Önce düzeltmeye çalıştım fakat izin vermiyordu tema. Daha sonra bana bu temayı begenmediklerini bana ek ücret vererek farkli tema kurmamı istediler. Tamam dedim yine temalar attım ve beğendiklerini kurdum. Siteyi bitirdim herhangi bir sorun yok fakat müşteri mobilde logo neden büyük durmuyor diyor. Ben de uğraştım fakat yapamadım. ( En son konu açtım bu iş için. ) Benden iade istiyor müşteri. Daha sonra konuştuk bazı ayarlar yaptım tema üzerinde ekleme çıkarma vs. Daha sonra tekrar iade istendi. Bu sefer eft geç yoksa avukatima ihtar cektirecegim diyor. Bu durumda bir şey yapabilir mi ? Aklınıza takılan sorular olursa yazmanız yeterli
Vallaha kardeşim bu web tasarım işleri kadar pis bir iş yok .Gece 1 de şu resmi değiştir diyenemi istersin .Web site hizmeti vermişsin neden sıralamada çıkmıyor diyenimi istersin.
Senin hatanı baştan söyleyeyim.Müşteriye envato dan niye seç beğen yaptırıyon ki . İşi değersizleştirmişsin.Müşteri değersiz gördüğü işte de kazık yediğini düşünmüş.