hocam dünyanın en çok kullanılan whois sitelerinden denedim,
whois.com , who.is ,
whois.domaintools.com vs. hepsinde admin eposta , teknik eposta vs. gösteriyor sizin scriptte göstermiyor. Ben sadece size yardımcı olmak amaçlı yazıyorum, hangi siteleri denediniz de sizin siteyle aynı çıktı bilmiyorum fakat dünya genelinde en çok kullanılanların yaptığı işi şuan görmüyor scriptiniz, bu konu baltalama ve scripti kötüleme değil savunmaya geçmeden önce sitelere bir bakıp dediğimin doğru olduğunu görebilirsiniz, amacım sizi eleştirerek daha iyiye yöneltmek böylece ben de almak isterim, şu haliyle benim bir işimi görmez, 20 yıldır domain alıp satıyorum sorguluyorum backorder ediyorum, dün başlamadım bu işe, dediklerimi umarım ciddiye alırsınız. Zira yine aynı şekilde herkes bunu kullanıyor ben de öyle yaptım diye cevap yazacaksanız bir daha hiç bir yapıcı eleştiri de bulunmayacağım.
Yapıcı eleştiri olduğunun farkındayım, ayrıca teşekkür ederim bunun için. Amacım savunma yapmak gibi değildi aslında.
Biz whois bilgisini direkt olarak ana sunuculardan çekiyoruz (com için whois.verisign-grs.com mesela), çoğu tld'de direkt olarak iletişim bilgileri çıkıyor. Ama sizin de dediğiniz gibi com, net, org'da çıkmıyor bu, kayıt firması üzerinden sorgulama yapmak gerekiyor. Bunun için çok kısa zamanda güncelleme yapacağım.