Domain itibari bu olsa gerek blogspot ile aynı keywordler bir türlü hitlenmedi aynı keywordleri .com yada xyz farketmiyor 15+ sub var hepsinde de ortalama 3. Haftasında hitlenmeye başlıyor. Eskiden Tbm de eş orantılıydı şuan nasıl bilmiyorum .com domainde tbm yüksek blogspotta tbm diplerde.

Bir ay içinde yaklaşık 100 e yakın sub da denemelerim sonucunda 20 sub banlandı bunların 15 tanesi bir domaindeydi ana domain uçtu diğer 5 sub ise görüntüleme +m görüntüleme ye geçtikten ve hit patlaması yasandiktan sonra yaşadığı mı gözlemledim çözüm olarak deniyorum diğer görüntüleme artan hesapların hiti yüksek olduğunda pinlemeyi durduracam.

Örneğin bir sub 2k pin atmış görüntüleme 300k civarları sıkıntı yok diğer sub 1k pin 2m görüntüleme almış sonuç sub ban. Her ikisi de aynı sistemle aynı pinler atılıyor.

Diğer bir deneme de şu şekilde 1 sub iki hesap her ikisinin 1k pini var biri 1.2m diğeri 180k görüntüleme 1.2m olanın pinlemesi durduruldu diğeri devam ediyor sub da bir sorun yok. Yani demem o ki efsanemi bilmiyorum hitlenen subun hesabı banlanıyor bende öyle bir izlenim oluştu bir ay içinde ki denemelerim de.