Emrepole adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende şöyle bi bilgi ekliyim, arkadaşada teşekkür ederim bilgilendirme için.
1- Hesapta altan yukarıya doğru 1. 2. 3. Ve aktif olarak hesap üzerindeki maili alın, tabi mail hiç veya az değişmişse olay farklı, o zamanda ilk ve kurucu maili alın. / Kurucu mail şudur hesapta genelikle 1 ay aktif olarak kullanılan ve 2. Mail oluyor. Bunları alın.
2- Hesabı aldıktan hemen sonra eğer ilk maili almadıysanız arkadaşın dediği gibi yapın aldıysanız onu yapmaya gerek yok.
3- Hesabı dondurmadan önce 2 3 kere veya daha fazla kere kullanıcı adı değişin, aldığınız kişinin gerçek hesabı takip ediyorsa engelleyin veya bi tanıdığı, takipleştiği kişi takip ediyorsa engelleyin bu yolla bulabilir.
4- Kullanıcı adı bi çok kere değişip , maili ve telefonu değiştirin, çok faydası var doga düşünce bunlardan birine mail yada sms geliyor genelikle.
5- Bunları yaptıktan sonra farklı bir cihazdan şifremi unutum yapın ve size gelen doğrulama yollarını yapın hemde kimliğiniz onaylanmış olucak.
6- En önemli kısım ALDIĞINIZ KİŞİDEN AYARLAR KISMINDAN İNSTAGRAM UYGULAMASININ TÜM VERİLERİNİ SIFIRLAMASINI İSTEYİN, ÇÜNKİ BUNU YAPMAZSA DAHA FAZLA YARDIM AL FORMU AÇIK KALIR, YAPARSANIZ KAPANIR.

Tekrar Teşekkürler konu için hocam.
Rica ederim.Yorumunuz içinde teşekkürler.

Ufak bir ekleme daha yapayım bende bu dediklerim aktif olmayan pasif hesaplar için geçerli.Genellikle pasif hesap-al sat yaptığım için bu şekilde tecrübe kazandım.

Ama aktif hesap alırken malesef dondurup bekleme şansınız veya hesabı kullanırken mailin kurucu olması içinde 1 ay beklemek sıkıntı.

Bu yüzden aktif hesap alırken ilk veya kurucu ile kesinlikle almalısınız.