Merhaba hesap alıp satarken hesaplarınızı nasıl güvene alacağınızı anlatıyorum.

Hesap aldıktan sonra içindeki maili ile devir almanız gereklidir.İlk - son - orta mail farketmez.Fakat maili vermedi mi sıkıntı yok çözümü konumda.

İlk maili pasif bırakabilirsin ama kurucu mail sayesinde hem çalınma durumunda hemde doğrulamada sıkıntısız devam edersin.

Bizzat kendi çaldırdığım hesabı ilk maili,ilk telefon numarası,hesap oluşturma tarihi ( saati dakikasına kadar) ve ekler ile hiçbir şekilde alamıyorum.

Gelelim yönteme ;

Hesap aldıktan sonra ilk mail ve kurucu mail yoksa hemen sıfır hiç instagram onayı olmayan mail ekleyin ve doğrulayın.Daha sonra facebook hesabınızı bağlayın.

Ardından hesap verilerinde en altta olan maili bulup onun adına yeni hesap oluşturun fakat hesabın eski kullanıcı adlarından birini ekleyin yeni hesaba.Bu sayede hesabın ilk mailini yüzde 50-70 olasıkla iptal edersiniz.O maile kayıtlı başka instagram varsa eğer yaşasın artık yüzde 80-90 ilk mail pasiftir.

Daha sonra 15 Gün hesabı dondurun veya iki faktörlü olarak kullanın. 12-30 gün arası mailiniz kurucu olarak yetkili hale geliyor.

Bizzat kendim kullanıyorum hatta riske atıp en son +100K hesabıma kayıtlı ve bende olmayan ilk maile form gönderip denedim fakat geri alamadım Hesap tamamen güvende oldu.

3 yıldır foruma üyeyim ekmek yiyorum.Sırf 1-2 tane illegal var diye ücretli olarak bu hizmeti veremem tüm forum kullansın bu yöntemi.Daha az önce birisi ücretli benzer konu açtı ona istinaden paylaşayım dedim.

Herkese iyi forumlar.