Pin işi tamamen muamma hocam

Ben 1.si şubat ayında olmak üzere her 3 haftada bir yeni pin istedim ( sonunda kimlik doğrulaması yapmak için) 2-3ay pin gelmedi.
Geçen hafta p.tesi ve cuma ayrı ayrı 2 defa pin geldi

Sende yeniden isteme aktif oldukça iste, elbet birisi gelir. Gelmezse de kimlikle doğrularsın.
Başarılar.
Çok teşekkürler bilgi için.
Pin gelmiştir, başıma geldiği için söylüyorum. Normalde 2-3 haftada geliyor ama PTT kesinlikle dağıtım yapmıyor. Akıllarına eserse 3-4 ayda bir topluca dağıtıyorlar. Bu yüzden eğer gelirse 3 zarfı aynı anda 3 ay sonra alırsınız.

Neden böyle diye sorduğumda, bu mektuplar hep olmayan kişiler yada adresler için gönderiliyor, teslim edemiyoruz. O yüzden kişi gelip nerede zarfım demeden alamaz dediler. Gereksiz iş yükü oluyormuş. Haklı olabilirler. Sizin Posta Dağıtım merkeziniz neresiyse oraya gidin elden alın. Yoksa daha çok beklersiniz. Google dan zarfım geldi diyince bıkkınlıktan biraz başlarından savmaya çalışıyolar, bulunması için ısrar edin. Bu zarfları genelde normal mektuplardan ayırıp farklı bir yerde istifliyorlar. Nerede tutuyorlarsa oradan adınıza zarf var mı yok mu bakılmasını isteyen. Binlerce zarf oluyor,. Benimkisini 3 günde bulabildiler.
Eğer sakıncası yoksa reklam yerleşiminizi incelemek isterim. Kategori öğrenmek istediğimi düşünüp yanlış anlamayın, hemen hemen her kategoride sitem var zaten.

BGBG nizi beğendim, eğer mümkünse kendi yerleşimlerimle karşılaştırmak istiyorum. Başarılar.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi posta dağıtım merkezine gidip sorgularım.

Her sayfada 3 adet reklam ve sadece görüntülü reklam olacak şekilde ayar yaptım. Kişisel blog olduğundan sadece 21 adet yazı mevcut. Çok nadir yazı yayınlıyorum ancak yazı yayınladığımda gelirler daha da artıyor sanırım yeni ziyaretçiler geldiğinden.