Yüksek bass, ses kesilmesinin çokluğundan neredeyse ne konuştuğu anlaşılmıyor. Bu için çözümü ya mikrofon yada kulaklık almak

Başarılar.
Denetim masasından ses ayarlarını düzelttim artık orda mikrofon bass'ı gözükmüyor bass olayını araştırıcam çözümünü
sanırım sesi çok tiz arkadaşının bi girdim konuşurken denk geldi kulağımı nasıl tırmaladı ya mikrofona dikey olarak konuşmasın yada sesini biraz alçaltsın derim
sesi aslında hiç tiz değil mikrofonu laptop mikrofonu çok kötü sesi kısar bassı düşürürüm sanırım
Rahatsız edici şekilde geliyor sesi yayın bilgisayarı ve kontrol bilgisayarı şeklinde 2 bilgisayardan yaparsanız kasma donma sorunu çözülür pintipanda o kadar sağlam bilgisayara sahipken bile izleyenler bilir arada droplanma yaşanır 2. Bilgisayar şart
aynen hocam cidden 2 bilgisayar şart ama bütçemiz olmadığı için şuanlık 1 laptop ile devam ediyoruz
4.Olarak laptoba taktığı kulaklıklar ile müzik dinleyebiliyor dc'de konuşurken sesimi duyuyor fakat kulaklık mikrofonunu kullanmayı deneyince görülmüyor nedensizce birde işin tuhaf kısmı laptop mikrofonu kullanmaya devam ediyor ve biz bunu tek mikrofon girişinde değil her girişinde denedik sizce neden böyle oluyor?
Tek jak kulaklık takıyorsanız mikrofununu kullanamazsınız. Jak çoklayıcı alarak çözebilirsiniz bu sorunu.
jak girişlerinde sorun olma gibi bir ihtimali yok değil mi? yada devre dışı bırakılmamıştır dimi hocam?
laptopun özellikleri ne hocam
yayın sonrası özelliklerini isterim hocam ama şöyle söylim lolü middlede 100 fps alıyordu yani bu yeter bence sağlam derken oyun oynayış açısından diyordum